Stäng
Sök
Filters

Skorstenar

Premodul

Premodul skorstenar tillverkas i Småländska Markaryd och är ett varumärke inom börsnoterade NIBE-koncernen. Skorstenen passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. För din säkerhets skull lämnar vi 25 års garanti.

Skorstenen finns i flera färger för att matcha din eldstad. Rören finns i tre standardkulörer:
svart, grått och vitt. Fullisolerade moduler kan även fås i krom.

 

 

NVI2000
Du bygger lätt en bra och säker skorsten på minimalt utrymme både rak och i sidled. En beprövad och enklare metod som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten.

Skorsten är inredning
Svart, grå och vit är standard. Borstad rostfritt, koppar, mässing och ett 20-tal andra färger ger stora möjligheter att designa ditt hem efter personligt tycke.

I eldstadsrummet väljer du eventuellt ett svart eller grått rör men om rökröret är synligt på övervåningen vill du kanske ha det vitt, silvergrå eller kanske borstad rostfritt?

Även vår skorstenshuv går att få i flera färger både som rund och fyrkantig.

 

Jøtul Stålskorsten – en trygg och modern lösning för ditt hem

Jøtul Stålskorsten har tilverkats sedan 1970-talet. Skorstenssystemet är anpassat för det moderna hemmet och är enkelt att montera. Inga spännband utan en stilren och tidlös design som passar de flesta arkitekturer. Förutom svart, grå och vit som är standard kan du,som tillval, få vilken färg du vill samt koppar, mässing och borstad rostfritt. Skorstenssystemet är väldigt flexibelt, passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och uppfyller alla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Systemet är både snyggt och tryggt så vi ger 25 års garanti.